Stalinrichting

Als specialist op het gebied van ligboxafscheidingen, koecomfort, voeren, watervoorziening, koerouting en selectie, mesttechniek, stalklimaat en jongveehuisvesting, biedt GEA Royal De Boer Stalinrichting een totaaloplossing voor de inrichting van uw stal.

Voor grote en kleine projecten is GEA Royal De Boer Stalinrichting uw expert. Dit geldt voor kleine veranderingen maar ook voor de complete inrichting van uw stal. Als dealer van GEA Royal De Boer Stalinrichting kunnen wij u prima adviseren welke mogelijkheden het beste bij u passen. Wij hebben jarenlange ervaring en kennen alle facetten bij het inrichten van uw (nieuwe) stal. De juiste afstemming is belangrijk bij o.a. vloer- en mestafvoersystemen én bij het indelen van groepen.

Stalinrichting draait meer dan ooit om kennis. Een doordachte stalinrichting werkt niet alleen prettig, maar scheelt ook snel twee uur werk per dag. Zeker bij grotere stallen spelen zaken als koeverkeer, looplijnen en arbeidsefficiency een essentiële rol, naast aandachtspunten als koecomfort en duurzaamheid.

Uw vee moet zich comfortabel voelen in de stal. Dit betekent voldoende ruimte om te vreten, lopen en liggen. Dit kunt u bereiken door uw stal zo efficiënt mogelijk in te richten. De producten zijn zo ontwikkeld dat een optimaal koecomfort is gegarandeerd zodat uw koeien goed zullen presteren.

De materialen van GEA Royal De Boer Stalinrichting zijn ijzersterk. Ze worden getoetst aan hoge kwaliteitseisen. Daarnaast worden de producten continu doorontwikkeld en verbeterd.

Ligboxafscheidingen

undefined Bij de keuze van ligboxen voor uw koeien zijn zowel dierenwelzijn als de efficiënte exploitatie van de stal belangrijk. Ligboxen van GEA Royal De Boer zijn niet alleen ontworpen om u optimaal gebruik te laten maken van de beschikbare ruimte, maar ook om het comfortniveau voor de koeien te verhogen.

Ligcomfort

undefined Een goede boxbedekking helpt uw koeien bij het leveren van topprestaties. Onderzoek heeft aangetoond dat koeien kiezen voor het comfort van een zacht ligbed. De dieren blijven langer in de boxen en verbruiken minder lichaamsenergie.


Voerhekken

undefined GEA Royal De Boer adviseert het gebruik van zelfsluitende voerhekken voor zowel kleine als grote bedrijven, omdat ze veel voordeel bieden voor u en uw koeien. Een voerhek creëert rust langs de voerlijn. Voerhekken zijn een investering in gebruiksgemak en ze helpen mee uw koeien gezond te houden.

Watervoorziening

undefined Vers en schoon drinkwater is belangrijk. Om tot een hoge wateropname te komen is het zeer belangrijk dat het drinkwater altijd schoon en vers is. Vervuiling door mest- en voerresten beïnvloedt de PH en de geur van het water, waardoor het water minder smakelijk wordt voor uw koeien.

Koerouting en selectie

undefined Om ervoor te zorgen dat de dieren efficiënt door de stal of naar de voerplaatsen worden geleid en dat zieke koeien rechtstreeks naar een aparte behandelruimte kunnen worden geleid, hebben bedrijven routing- en selectie-inrichtingen nodig die met de vereiste efficiëntie op het gedrag van de dieren kunnen reageren.

Young Stock Solutions

undefined Een succesvolle melkproductie op de lange termijn vereist extreme zorg en zorgvuldigheid bij het grootbrengen van jongvee. Investeringen in de belangrijkste accommodatiegedeelten en voerinrichtingen helpen de boeren om hun pasgeboren kalveren met succes te laten opgroeien tot rijpe vaarzen.

Stalklimaat

undefined Voor optimale melkproductie moet voldoende ventilatie aanwezig zijn. In afgesloten stallen neemt de luchtvochtigheid toe, de temperatuur stijgt en je krijgt snel last van stof en schadelijke gassen. Hierdoor neemt de ziektedruk toe en dat is slecht voor het welzijn van uw koeien.

Koeborstels

undefined De GEA koeborstels verhogen het comfort voor de koeien en de hygiëne in de stal. De koe profiteert van een optimale warmteafgifte door de huid, waarbij tevens de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Staartstuk, kop en rug: alle delen worden effectief en comfortabel gereinigd.

FRone voeraanschuifrobot

De GEA FRone combineert beproefde en geteste technologie met maximale precisie en betrouwbaarheid. Door het voer regelmatig aan te schuiven, krijgen uw dieren het meest uit de voeding die u ze geeft – een welkome kostenbesparing voor uw bedrijf.

Moov voeraanschuifrobot

undefined De JOZ Moov voeraanschuifrobot is een volledig automatische robot voor melkveestallen. Met de Moov heeft uw veestapel te allen tijde beschikking tot vers voer. Deze robuuste robot is uitgerust met motoroverstroombeveiliging en het unieke botsbeveiligingssysteem van JOZ.