Speencrèmes en -zalf

Voor een optimale gezondheid van spenen is er soms wat hulp nodig om gebarsten, schrale en beschadigde spenen te herstellen.

Uiervet

Hoge kwaliteit uierzalf voor de verzorging van uier en spenen. Voor droge en schrale huid, zonnebrand en kleine kneuzingen. Ook voor toepassingen in het menselijk gebied en het huishouden. Zonder beschermingsfactor. Vrij van conserveringsmiddelen, ontsmettingsmiddelen en geurloos.

Uiervet

SalvoCare Gel

Groene uierzalf in gelvorm voor de verzorging en tot rust brengen van de (uier)huid, bijvoorbeeld bij zonnebrand op (schaaf)wonden. Houdt de huid soepel. Bevat essentiële oliën. Verpakt in flacon met handige ophanghaak. Bijzonder geschikt voor verse koeien en tijdens de weideperiode.

SalvoCare Gel

SalvoCare Mint

Speciale uierzalf met Japanse pepermuntolie. Koelt, voedt en activeert verweerde uiers op een natuurlijke wijze. Dringt diep door en is vrij van antibiotica! Gedurende enkele dagen toepassen voldoet doorgaans. Verkrijgbaar als handige flacon met ophanghaak en als 2,5 liter fles welke kan worden voorzien van afzonderlijk te bestellen doseerspeen.

SalvoCare Mint

Bogena uierzalf

Houdt de spenen en uier soepel en zacht, is tevens vliegwerend. Opbrengen na het melken.

Bogena uierzalf