Siliconen tepelvoeringen: uitstekende materiaaleigenschappen

De lage intermoleculaire krachten van siliconen geven het een uitstekende flexibiliteit. Dit geeft het materiaal een zeer hoge elasticiteit en buigzaamheid. De eigenschappen blijven zelfs na langdurig gebruik behouden. Dit zorgt ervoor dat de tepelvoeringen zeer flexibel zijn en zich aan kunnen passen aan de zeer gevoelige spenen van de koe.

Siliconen tepelvoeringen IQ

IQPro - uniek en alleen voor uw IQ-melkstel! U kunt snel voordeel behalen met de goed doordachte functies en de optimale materiaaleigenschappen van de IQPro. Alleen silicone is net zo soepel en flexibel als een menselijke hand. Het behoudt altijd haar elasticiteit, ongeacht de omgevingstemperatuur. Dit betekent dat de melktechnische eigenschappen stabiel worden gehouden en een duurzame hoge productiviteit wordt gewaarborgd. IQPro biedt u alle voordelen met dit hightech siliconen materiaal en garandeert een optimale hechting, hogere capaciteit en bedrijfsefficiëntie.

Siliconen tepelvoeringen IQ

Siliconen tepelvoeringen ClassicPro

Een siliconen tepelvoering moet op iedere speen passen, zoals een goede schoen aan een voet. De flexibele lip van ClassicPro past soepel op iedere speenvorm. Het melken verloopt voor het dier een stuk prettiger omdat haar spenen niet worden afgeknepen. De ClassicPro-serie heeft nu de juiste siliconen tepelvoering voor alle speengrootten. De siliconen tepelvoering van ClassicPro waarborgt een maximale melkstroom, de best mogelijke speenconditie en een maximale melkafvoer.

Siliconen tepelvoeringen ClassicPro

ClassicPro GQ: de ronde voering die melkt als een vierkante: snel en koevriendelijk!

De ClassicPro GQ is de naam van de unieke nieuwe siliconen tepelvoering van GEA voor het melkstel Classic 300. Haal voordeel uit het goed doordachte nieuwe ontwerp - omdat de ronde tepelvoering vierkant aan de binnenkant is.

ClassicPro GQ