RPL-vacuümpomp: hoogtechnologische lobbenpomp die zelfreinigend is

De RPL-serie is uitgerust met een rotor met drie lobben in een duurzame behuizing. Alleen met deze speciale constructie kan vacuümproductie voor melkinstallaties op een efficiënte wijze worden verhoogd.

Soepele en geruisloze werking
De rotors met drie lobben werken soepel en geruisloos zonder contact te maken en het uitlaatgeluid is beperkt tot een minimum. Dit wordt geoptimaliseerd door een nieuw ontworpen drukcompensator. De tandwielen van de aandrijving hebben parallelle tanden die zijn vervaardigd voor zeer hoge toleranties. Dit type precisie garandeert een perfecte synchronisatie tijdens de werking en de minste slijtage.

De vacuümpompen van de RPL-serie hebben geen regelmatige spoeling nodig. Het cycloonprincipe en effectieve filters voor vloeistoffen en vaste deeltjes zorgen voor reiniging. Zelfs onder zware omstandigheden zorgt een specifiek ontworpen separator in een vacuümtank van 230 liter voor een optimale reiniging van de aangezogen lucht en wordt de hoogste veiligheid en efficiëntie geboden.

Kracht voor elke situatie
Elke RPL-vacuümpomp is ontworpen zodat er op een later moment een frequentie-omzetter op kan worden aangebracht. Dit zorgt voor een soepele aanpassing van de capaciteit van de vacuümpompen om te blijven voldoen aan de vereisten van de melkinstallatie. Dit helpt de energiekosten met meer dan 50% te verlagen.

Uw voordelen

  • Vermindert energiekosten met meer dan 50%.
  • Efficiënte vacuümproductie met een rotorsysteem met drie lobben.
  • Het cycloonprincipe maakt regelmatig spoelen overbodig.
  • Milieuvriendelijk en onderhoudsarm.