Real-time celgetalmonitoring

GEA's M6850 is het eerste somatische celgetalsysteem ter wereld dat zich op elk kwartier afzonderlijk richt tijdens het hele melkproces. Dit vroege detectiesysteem waarschuwt u bij het allereerste teken. Dit helpt u om de behandeltijd te minimaliseren, het genezingsproces te waarborgen en de continue productiviteit van uw gezonde veestapel te verzekeren. Geschikt voor GEA Monobox of DairyProQ.

Vanaf vandaag kunt u automatisch vier stappen vóór liggen voor ultra-efficiënt dierenmanagement. GEA's innovatieve M6850-monitoring maakt gebruik van EPT *-technologie, een gepatenteerde, fysische methode voor het meten van het celgetal in de melk, zonder hulpmiddelen of reagentia. Deze state-of-the-art-technologie biedt u ongeëvenaarde efficiëntie – zonder extra kosten en met gegarandeerde transparantie.

De innovatieve M6850 somatische celgetalmonitor ligt mijlenver voor op andere meetmethoden. Op basis van gepatenteerde EPT-technologie analyseert het systeem de melkstroom van elk kwartier afzonderlijk en continu, wat uw geautomatiseerde GEA-melksysteem een ongeëvenaarde efficiëntie geeft. Voer uw vroegtijdige detectiecapaciteit op om de gezondheid van uw veestapel beter dan ooit tevoren te beschermen.

Meting celgetal

Actuele informatie over het aantal cellen is een belangrijke factor bij het bewaken van de uiergezondheid. De GEA DairyMilk M6850-sensor levert daartoe per koe realtime de noodzakelijke informatie, op basis waarvan de veehouder tijdig maatregelen kan nemen. Dit ter voorkoming van verdere infecties. Het gemeten celgetal wordt ingedeeld in 5 klassen: onder de 250.00; tussen 250.000 en 500.000; tussen 500.000 en 1 miljoen; tussen 1 en 2 miljoen en meer dan 2 miljoen.

De ultieme uiergezondheid

Gezonde, tevreden koeien vormen de basis van uw efficiënte, kosteneffectieve melkveebedrijf. GEA’s M6850 somatische celgetalmonitoring bewaakt elk kwartier afzonderlijk gedurende het hele melkproces, wat u essentiële voordelen geeft voor een ultra-efficiënt dierenmanagement. Vergroot uw vroegtijdige detectievermogen door nu uw systeem te upgraden. Het is gemakkelijk te installeren en kan op elk moment worden geïntegreerd in uw GEA Monobox of DairyProQ.