PosiCare positioneringssysteem voor melkstellen: automatische positionering van het melkstel en minder stress voor de koe

PosiCare van GEA is een positioneringssysteem voor melkstellen van zeer hoge kwaliteit met functies voor na het melken die niet alleen de positionering van het melkstel verbeteren, maar ook meer comfort voor de koe bieden bij het verlaten van de melkstal. Kan worden ingesteld voor elke koe in uw veestapel. De hoogte van de PosiCare-arm kan elektronisch ingesteld worden voor de grootte van elke individuele koe. De flexibiliteit van de melkarm betekent dat het melkstel altijd de beweging van de koe volgt, waardoor het proces comfortabel en gemakkelijk verloopt voor zowel de koe als de melker. De flexibele positionering van de melkarm vermindert tevens het risico van problemen met de hechting. Het melkstel hoeft niet meer handmatig te worden ingesteld voor elke koe: dat doet de PosiCare voor u.

Kenmerken PosiCare:

  • Makkelijk te bevestigen met elektronische hoogteafstelling.
  • Gelijke verdeling van het gewicht voor meer uiercomfort.
  • Korte melktijden en een geoptimaliseerd melkproces voor een hogere productie.
  • Minimaliseert hechtingsproblemen.
  • Kan gecombineerd worden met het Apollo-systeem van GEA. De PosiCare- en Apollo-systemen maken het eenvoudig om het dippen na het melken te automatiseren en het melkstel te desinfecteren. Zij zorgen tevens voor betere algemene prestaties van de melkstal. Vermindert de hoeveelheid werk van de melker in de melkstal.