Over MCN

Melkmachine Centrum Noord b.v. is een zelfstandig dealerbedrijf dat geheel gericht is op de melkveehouderij.

Als één van GEA Farm Technologies grootste dealers bieden wij u een compleet productengamma: van melkinstallaties tot stalinrichting en voersystemen tot After-Sales producten.

Voor het onderhoud en periodiek doormeten van melkwinningsapparatuur hebben wij KOM-gecertificeerde medewerkers in dienst.
En met onze After-Sales routerijders zorgen wij ervoor dat onze klanten om de twee maanden van voldoende reinigingsmiddelen, dipmiddelen, filters en andere toebehoren worden voorzien.

Oorspronkelijk is MCN b.v. in 1990 opgericht als Melkmachine Centrum Friesland te Joure als gespecialiseerd melktechniekbedrijf door twee Westfalia melkmachinedealers in Friesland en Mechanisatiebedrijven De Blaauw. Na de samenvoeging in 1999 met Terpstra BV te Dokkum is Melkmachine Centrum Noord b.v. uitgegroeid tot één van Europa's grootste GEA Farm Technologies dealers. De latere overnames van Oosterhof Melktechniek, Ten Berge Melktechniek en Breider Melktechniek hebben dit nog verder versterkt.

Op het industrieterrein "de Haven" in Drachten hebben wij in 1999 een nieuw bedrijfspand betrokken met magazijn en kantoorruimten. Vanuit dit magazijn worden onze buitendienstmedewerkers bevoorraad. Met ongeveer 30 medewerkers zijn we actief in Noord-Nederland.


Check Werken bij of wij u ook een uitdagende en afwisselende functie in een innovatief vakgebied kunnen bieden.

Heeft u nog vragen of wenst u een persoonlijk adviesgesprek, neemt u dan gerust contact met ons op.

MCN b.v. is dealer van GEA Milking & Dairy Farming:

GEA Farm Technologies: melksystemen, voersystemen, koelsystemen, selectiesystemen en opdrijfhekken, management- en tochtdetectiesystemen, melkwinningsapparatuur, hygiënemiddelen, reinigingsmiddelen en onderdelen.

GEA Farm Equipment Royal De Boer: stalinrichting en mesttechniek.

JOZ: mestschuiven, mestrobot en voeraanschuifsystemen.

Naast de GEA WestfaliaSurge producten leveren wij nog steeds Miele-onderdelen. Ook voor reparaties aan dit merk kunt u bij ons terecht.