Nedap introduceert de Lactivator RealTime

02-05-2012

Ongekende nauwkeurigheid in tochtdetectie
Nedap Agri biedt de meest nauwkeurige technologie ter wereld voor het detecteren van het optimale inseminatiemoment van een koe. Nedap Lactivator is beschikbaar in de uitvoeringen InTime en RealTime. De Lactivator InTime detecteert en signaleert op een vaste locatie. De RealTime detecteert en signaleert 24/7 en is niet gebonden aan een vaste locatie. De Lactivator is verkrijgbaar in zowel poot- als halsvariant. Nedap Lactivator presenteert u altijd een oplossing die perfect is afgestemd op uw bedrijf.

  • Zorgt op een eenvoudige manier voor meer rendement en winst.
  • Maakt grote melkveestapels beheersbaar.
  • Biedt relevante managementinformatie van individuele koeien.
  • Biedt 90% betrouwbaarheid.
  • Koppelbaar aan DMS21 Dairyplan (ISO-herkenning systeem).
  • Koppelbaar aan CRV Ovalert en VeeManager.

 

Koppelbaar
Nedap Lactivator responders zijn te gebruiken voor uw voersysteem en koeherkenning aan DMS 21 Dairyplan. (ISO-herkenning systeem)

Bovendien is de koppeling met CRV Ovalert in VeeManager mogelijk.
CRV heeft samen met Nedap een systeem opgezet waarbij de tochtige dieren worden gesignaleerd en via internet gekoppeld worden aan VeeManager, ook wel bekend als "Drachtwacht Pro".

Gekoppeld aan uw smartphone of tablet
Nedap Lactivator staat voor toptechnologie waar uw hele bedrijf slimmer van wordt. De Lactivator RealTime is moeiteloos te combineren met alle melksystemen. U volgt het tochtverloop eenvoudig via uw PC, maar de Lactivator-technologie is ook te koppelen aan smartphones en tablets. Alle informatie is altijd en overal te raadplegen.

Kennis is winst
Nedap Lactivator RealTime biedt u veruit de betrouwbaarste* oplossingen om het optimale inseminatiemoment van elke koe te voorspellen. Zo boekt u eenvoudig betere en nauwkeurigere inseminatieresultaten. Met een kortere tussenkalftijd, minder inseminatiekosten en meer kalfjes als gevolg. Dat levert u snel meer winst op. En dat voor een hele lange tijd.

De beste
Nedap Lactivator is wereldwijd veruit het beste tochtdetectiesysteem. Elke Lactivator geeft met een betrouwbaarheid van 90% aan welke koe tochtig is!

De slimste
Nedap Lactivator is voorzien van de meest vooruitstrevende technologie ter wereld. Toch is de technologie feilloos te gebruiken in combinatie met alle melksystemen.

De eenvoudigste
De Nedap Lactivator systemen bewijzen zich al jaren in de praktijk. Ze zijn met en door melkveehouders ontwikkeld en dat heeft geresulteerd in vele praktische pluspunten.

* Op basis van onderzoek van Animal Science Group Wageningen