Mix Feeder: de volautomatische voereenheid

Verhoog de efficiëntie van het voerproces op uw melkveebedrijf en ervaar de voordelen van het nauwkeurig voeren van groepen en geoptimaliseerd voedingsmanagement: MixFeeder met intelligent WIC-systeem.

Voeren, rantsoen-voeren en automatisch voeren zijn sleutelwoorden voor elk melkveebedrijf. Zorg dat een deel van uw werk gemakkelijker wordt in de toekomst: De geautomatiseerde GEA MixFeeder met WIC voorziet uw dieren van vers gemengde, nauwkeurig afgemeten rantsoenen, de hele dag door. Hierdoor kan elke koe optimale prestaties leveren en heeft u meer tijd voor het managen van uw dieren en voor het werk buiten de stal.

MixFeeder met WIC in één oogopslag

  • Nauwkeurig afgepast voeren van groepen
  • Gezonde, goed presterende koeien leveren maximale melkopbrengsten
  • Flexibele werkomgeving met doelmatige processen
  • Eenvoudig, efficiënt voermanagement
  • Alle informatie die u nodig heeft te zien op een live display en via statusupdates op uw smartphone
  • Intelligente en optimale voerroutes

 

Mix Feeder
Stel voerschema's op om het welzijn van elke individuele groep veilig te stellen: vers voer voor alle delen van de schone voerruimte
Ruimte op de kleinste plekken: minimale inspanningen om de voermagazijnen te vullen

Plan het beste voermengsel voor uw dieren
Of u nu koeien met hoge melkproductie of niet-melkproducerende koeien heeft, kalveren of stieren, met de MixFeeder WIC-software kunt u de ingrediënten en volumes voor elke prestatiegroep en ook de leveringsfrequentie rechtstreeks vanaf uw computer instellen. Elke groep krijgt zo exact het afgepaste mengsel dat hij nodig heeft.

Gezondere dieren zijn betere zaken
Door met bepaalde tussenpozen gedurende de dag nauwkeurig afgemeten rantsoenen te geven, blijven uw dieren actief en kunnen ze het beste uit hun voeding halen. Dit verbetert hun algehele gezondheid, wat dan weer de behandelkosten reduceert, de melkopbrengst verhoogt en de melkkwaliteit optimaliseert!

Alle informatie die u nodig heeft, waar u ook bent
Terwijl in de stal alles automatisch verloopt, houdt de WIC-software (toegankelijk via uw pc, touch-paneel of smartphone) u op de hoogte met voortdurende statusupdates. Waar u ook bent. Zo heeft u meer tijd vrij voor andere werkzaamheden.

Mix Feeder procesdiagram