Mesttechniek

Het spreekt voor zich dat een voorbeeldige stalhygiëne van het grootste belang is voor de gezondheid van de veestapel en daarom als basisvoorwaarde voor een probleemloze melkproductie geldt. Een droge en goed begaanbare loopvloer is daarbij zeer belangrijk. Koeien worden hierdoor schoner, krijgen drogere klauwen en zullen het ligbed minder snel bevuilen. Hoefaandoeningen en mastitis kunnen worden vermeden en het algehele infectierisico wordt verlaagd. Hygiënemaatregelen zijn echter in hoge mate afhankelijk van de wijze van dierhouding en de in de gebouwen geïnstalleerde voorzieningen en inrichtingen.

Als experts met tientallen jaren ervaring in de verwerking van mest, is GEA Royal De Boer in staat om u een productenportfolio van topkwaliteit aan te bieden. Ook voor het verwerken van de mest is er een grote keuze in pompen, mixers en mestscheiders. Met ons enorme productenscala kunnen wij aan al uw behoeften voldoen.

Mestschuifsystemen

undefined Het maakt niet uit of u op zoek bent naar inrichting voor een met hekken ingedeelde of een open stal en of u roostervloeren of dichte vloeren hebt: wij vinden altijd het juiste systeem voor u. Ons scala dekt alles: van mestschuiven met hydraulische, ketting- en kabelaandrijving tot mestrobots.

Mestpompen en mestmixers

undefined GEA Royal De Boer is de toonaangevende producent in het mestverwerkingsegment en kan u daardoor een ongeëvenaard scala aan producten aanbieden die allemaal worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en een robuuste constructie voor professioneel gebruik.

Mestscheiders

undefined Energiezuinigheid, actief recyclingmanagement en milieuvriendelijkheid zijn allemaal uitdagingen van deze tijd, waar ook de agrarische sector en vooral ook melkveebedrijven mee te maken hebben. In deze context is de separatie van vloeistof en vaste bestanddelen van de mest van speciaal belang.