Mestpompen en mestmixers

GEA Royal De Boer is de toonaangevende producent in het mestverwerkingsegment en kan u daardoor een ongeëvenaard scala aan producten aanbieden die allemaal worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en een robuuste constructie voor professioneel gebruik. Onze productenlijn biedt bijzonder ruime keuzemogelijkheden.

Pompen en mixers spelen een belangrijke rol in de verdere verwerking van de verzamelde mest. De meest geschikte machine voor uw bedrijf hangt af van de consistentie van de goed gemixte mest.

Zuigerpompen

undefined Een betrouwbaar en veelzijdig systeem, dat ontworpen is voor het homogeniseren van vaste melkveemest en vloeistof in drijfmest die door een kleine PVC-pijp kan worden afgevoerd.


Verdringer- en dompelpompen

undefined Pompen die worden gebruikt in verzamelbassins en mestkanalen moeten gemakkelijk in het gebruik zijn, een goed doordacht ontwerp hebben en binnen beschermings-klasse IP68 een hoge mate van efficiëntie bieden.

Verticale pompen

undefined De verticale V-pomp is enorm krachtig, zelfs wanneer zeer dikke mest gemixt en verpompt wordt. Het robuuste, op een frame gemonteerde ontwerp houdt in dat de pomp bestand is tegen de hoge belastingen van het dagelijkse gebruik.

Tractor-aangedreven pompen

undefined De tractor-aangedreven pompen zijn de juiste keuze voor het homogeniseren en verpompen van vloeibare melkveemest en varkensmest met een beperkt gehalte aan zaagsel en een minimale hoeveelheid water met bezinksels op de bodem.

Tractormixers en elektrische mixers

undefined Gezien de vele voordelen is bewust gekozen voor het vijzelprincipe. Door het omhulsel draait de vijzel in een tunnel, waardoor nog grotere stuwkracht ontstaat. In tegenstelling tot een schroef kan deze vijzelmixer nooit door voerresten verstoppen.