Melkapparatuur

Melkapparatuur vergroot de efficiëntie van uw bedrijf. Als leverancier van volledige systemen heeft GEA een serie krachtige producten ontworpen, die naar wens gecombineerd kunnen worden en die uw productie verhogen.

Alle producten worden naadloos geïntegreerd volgens de GEA Total Solutions strategie. Op die manier kan uw melkveebedrijf direct reageren op veranderende eisen. Hiervoor kunnen wij bijvoorbeeld verschillende typen melkstellen leveren, die geschikt zijn voor diverse uiervormen.

Met aanvullende melkstalelementen, zoals duurzame siliconen tepelvoeringen en slangen wordt er een modern systeem gecreëerd dat een hoge productie mogelijk maakt in combinatie met een voorzichtige behandeling van de koeien.

Melkmeting

undefined Maak de juiste keuze voor een optimale melkproductie van uw melkveebedrijf. De modulaire GEA melkmeters registreren uw gegevens om uw processen te beheersen.


Melkstellen

undefined Het juiste melkstel voor ieder dier: als leverancier van systemen voor de melkveehouderij kan GEA u een selectie sterke en zeer functionele melkstellen presenteren. Deze zijn gemaakt om elke individuele koe te passen op basis van de vorm van de uier.

Vacuümpompen

undefined Ongeacht het type pomp dat u gebruikt: al onze vacuüm-systemen zijn ontworpen voor een hogere prestatie. Onze lage vacuüm-filosofie zorgt voor gezonde uiers en verhoogt de prestatie op de middellange termijn.

Celgetalmonitoring

GEA's M6850 is het eerste somatische celgetalsysteem ter wereld dat zich op elk kwartier afzonderlijk richt tijdens het hele melkproces. Dit helpt u om de behandeltijd te minimaliseren, het genezingsproces te waarborgen en de continue productiviteit van uw gezonde veestapel te verzekeren.

Pulsators

undefined Of het nu gaat om pneumatische of elektronische pulsators - met of zonder stimulatie -, de pulsatie-snelheid moet goed zijn. Goede pulsatietechnologie verhoogt de melkproductie en zorgt voor een betere uiergezondheid.Melkstelpositionering

undefined Om te zorgen dat het melkproces snel en comfortabel verloopt, moet het melkstel perfect onder de uier gepositioneerd worden. Anders kan dit zeer ongemakkelijk zijn voor de koe. Zorg dat de positionering elke keer goed gaat door uw melkstal uit te rusten met een professioneel positionerings-systeem voor melkstellen.

Reinigingsautomaten

undefined De reinigingsautomaat rekent af met de noodzaak om het melk-systeem handmatig te reinigen, zodat de kans op ziekteoverdracht wordt verkleind. De controller voert een vooraf ingesteld programma uit.

EGO verstelbare vloer

undefined De EGO verstelbare vloer van GEA is een in hoogte instelbaar werkgebied. Door de werkhoogte aan te passen verlicht u de belasting op uw spieren en gewrichten en wordt het werken in de melkstal eenvoudiger.

Minimelker

undefined Efficiënt melken met een melkemmer: Melkemmers vormen een ideale, flexibele oplossing voor kleinere bedrijven. Tevens zijn deze ideaal voor de grote melkveehouder die zieke koeien apart van de kudde wil melken.