Melkstelpositionering

Om te zorgen dat het melkproces snel en comfortabel verloopt, moet het melkstel perfect onder de uier gepositioneerd worden. Anders kan dit zeer ongemakkelijk zijn voor de koe. Zorg dat de positionering elke keer goed gaat door uw melkstal uit te rusten met een professioneel positioneringssysteem voor melkstellen. Deze producten helpen ervoor te zorgen dat het gewicht van het melkstel gelijk over de uier wordt verdeeld. Hierdoor wordt het melkproces sneller, waardoor u een hogere doorstroom en productie heeft voor uw melkveebedrijf én blijere koeien. Als leverancier van systemen voor de melkveehouderij, zijn wij er trots op om u een serie slim ontworpen oplossingen voor melkstelpositionering aan te kunnen bieden die speciaal ontwikkeld zijn voor uw melkstal.

PosiCare positioneringssysteem

undefined PosiCare van GEA is een positioneringssysteem voor melkstellen van zeer hoge kwaliteit met functies voor na het melken die niet alleen de positionering van het melkstel verbeteren, maar ook meer comfort voor de koe bieden bij het verlaten van de melkstal.

PosiLactor melkstelpositionering

undefined De PosiLactor beschikt nu over een speciaal geconstrueerde arm en een nieuwe buis in de uitbreidende arm. De ingebouwde verbinding geeft de arm meer mobiliteit. Op deze wijze is het draaien van het melkstel onder de koe sterk verbeterd.

PosiMax positioneringssysteem

undefined Het PosiMax positionerings-systeem voor melkstellen helpt u om te zorgen dat het melkstel altijd perfect onder de uier gepositioneerd is. De positionering kan voor elk dier apart worden ingesteld, zodat ze perfect kunnen worden gemolken en u de hoogst mogelijke productie krijgt.