Melkstellen

Het juiste melkstel voor ieder dier: als leverancier van systemen voor de melkveehouderij kan GEA u een selectie sterke en zeer functionele melkstellen presenteren. Deze zijn gemaakt om elke individuele koe te passen op basis van de vorm van de uier.

Onze producten beantwoorden aan de eisen van de moderne melkveehouderij en kunnen daardoor naadloos geïntegreerd worden in uw bestaande systeem. De GEA Total Solutions strategie zorgt hiervoor. Onze melkstellen maken het melken stressvrij en efficiënt. Dit garandeert een hogere productie én een hoger comfortniveau voor de koe in de melkstal. Tevens vereenvoudigt het uw werk. Om deze reden zorgen wij voor een flexibele en duurzame constructie van onze melkstellen.

Classic 300/300E

undefined GEA heeft de Classic 300 en Classic 300 E melkstellen ontworpen om sterk en toch comfortabel te zijn. Ze zijn zacht voor de uier en zorgen dat de melk snel en efficiënt uitstroomt. De koe staat bij ons altijd centraal: het melken verloopt snel en stressvrij.


IQ vier-kwartier

undefined De revolutionaire vier-kwartieren technologie van IQ zorgt dat u altijd een maximale melkkwaliteit, melkkwantiteit en uiergezondheid heeft. Het systeem is zeer eenvoudig in gebruik! Makkelijker bevestigen, melken en onderhouden.


Apollo™ Melksysteem

undefined Het Apollo™ Melksysteem is een innovatieve, geautomatiseerde melkunit die exclusief ontworpen is door GEA. Dit product bevat gepatenteerde technologie voor het automatisch toepassen van post-dip via de kop van de tepelvoering aan het eind van het melken en automatische naspoeling na het afnemen.