Klauwverzorging

Professionele klauwverzorging houdt uw koeien gezond.
De vitaliteit van de koe staat of valt met de conditie van haar klauwen. De reiniging en desinfectie van de klauwen speelt een sleutelrol in het terugdringen van bacteriën en het onderhouden van de gezondheid van de kudde.

Met GEA klauwverzorgingsproducten kunt u echt besparen op de veeartskosten. Reinigingsmiddelen en klauwbaden voor voorspoelen of desinfectie verzekeren klauwverzorging van hoog niveau.

Pedico producten

undefined Klauwverzorging wordt wel heel gemakkelijk met GEA Pedico verzorgingsproducten. Onze productlijn voorziet in het voorspoelen en desinfecteren van klauwen. Dit verzekert een perfecte klauwverzorging.

PediCuRx-systeem

undefined Behandelprogramma’s met klauwbad behoren tot de meest populaire en effectieve middelen om klauwziekten te beheersen. Wie zijn dieren “door de baden laat lopen”, geeft in feite de bacteriën een bad.

Inciprop Hoof D

undefined Reinigend en desinfecterend maar ook verzorgend klauw-behandelingsmiddel op basis van glutaaraldehyde, quaternaire ammoniumverbindingen en metaalzouten.

Hoof-Fit Gel incl. kwast

undefined Geregistreerd diergeneesmiddel tegen Mortellaro. Uitermate geschikt voor behandelingen van individuele klauwproblemen.

Walkease - klauwblok

undefined Zeer comfortabel klauwblok dat snel aan te brengen is: hecht binnen 15 seconden en slijt binnen enkele weken vanzelf af.

Bovi-Bond

undefined Bovi-Bond is een snel uithardend urethane adhesief, dat speciaal ontwikkeld is om houten of rubber blokjes onder de hoeven van koeien te bevestigen.

Technovit met versneller

De Technovit met versneller is een gebruiksklare set voor de behandeling/ontlasting van klauwen.