Kalver Drinkautomaat

De voersystemen voor jongvee DairyFeed J C400+, V600+ en V640+ zijn professioneel ontworpen ter ondersteuning van het grootbrengen van kalveren in uw melkveebedrijf. De automatische voersystemen zijn verbonden met een computer, zodat u doelgerichte controle krijgt over alle relevante gegevens en de dagelijkse voeding van uw kalveren kunt optimaliseren vanaf de dag dat ze zijn geboren.

Voersystemen voor kalveren van GEA - overzicht van de belangrijkste voordelen:

  • Minder werk door het gebruik van voersystemen voor kalveren.
  • Kalveren groeien op een gezonde manier.
  • Geschikt voor kleine en grote veestapels: één tot vier drinkstations met spenen ontworpen voor kalveren.
  • Variabele portiegroottes voor poeder of verse melk.
  • Snel en eenvoudig: voersystemen voor kalveren aan elkaar koppelen via de DairyPlan 21 software.

DairyFeed J: voersystemen voor kalveren, voor de ultieme allround voeding

De voersystemen voor kalveren bieden individuele drinkcurves, zodat uw kalveren zeker de voeding krijgen die ze nodig hebben. U kunt de handmatige terminal op een eenvoudige manier gebruiken om nieuwe waarden te programmeren, zodat u perfect op elk kalf afgestemd voer krijgt. U hebt een duidelijk zicht op alles in het voerstation: met de transparante trechter is het vulniveau gemakkelijk te zien en u kunt de voorraad in slechts enkele seconden bijvullen. De voersystemen hebben een functie voor automatische kalibratie met controles en regelen het gewicht van de porties. Uw voordelen: het proces is volautomatisch.

DairyFeed J voersystemen voor kalveren - de "+ versie" van de drinkautomaat

Met de + versie van de voersystemen voor kalveren krijgt u de kwaliteit die u verwacht, met nog meer gebruiksgemak. De automatische voersystemen hebben een aangepaste en innovatieve gebruikersinterface: meer knoppen, een groter, makkelijker te lezen scherm en aanpasbaar contrast en helderheid zorgen ervoor dat dit product zich onderscheidt van de andere. Knoppen voor snelkeuze zijn de kers op de taart, waardoor deze voersystemen voor kalveren ongelofelijk eenvoudig te gebruiken zijn. De voersystemen voor kalveren herkennen uw dieren op een snelle en betrouwbare manier, en het voer wordt op een hygiënische manier verdeeld via het automatische voersysteem, afgestemd op de behoeften van de kalveren. Het voersysteem zorgt niet alleen voor de administratie, maar neemt ook de voorbereiding van het voer voor zijn rekening.

DairyFeed J voersyteem voor kalveren - de "Smart versie" van de drinkautomaat

De nieuwe generatie Smart GEA kalverdrinkautomaten hebben een verbeterde standaarduitrusting en extra functionaliteiten waarmee de veehouder zijn kalveren nog beter kan monitoren en een gezondere en snelle groei kan waarborgen. Deze drinkautomaat is aan te sluiten op een lokaal netwerk en op het internet.
Door het Cloud Calf systeem zijn er ook mogelijkheden voor automatische data opslag, controle en bediening via internet, opties voor management op afstand, support en updates en is er een CalfFeeder app beschikbaar voor tablets, smartphones.

DairyFeed J Kalverdrinkautomaat
DairyFeed J Smart Kalverdrinkautomaat

Automatische voersystemen van GEA: overzicht van de verschillende versies

GEA biedt individuele systeemoplossingen voor alle melkveebedrijven. Elk voersysteem voor kalveren biedt verschillende specificaties en voordelen. Het C400+ automatische voersysteem kan worden gebruikt als machine voor verse melk, melkpoeder of een combinatie. Het systeem kan tot 35 kg poeder bevatten en is ontworpen voor gebruik met maximaal 50 dieren. De V600+ kan worden gebruikt met melkpoeder of als gecombineerde machine en de V640+ kan worden gebruikt met verse melk of een combinatie. Beide voersystemen kunnen tot 35 kg poeder bevatten, maar kunnen worden uitgebreid tot 50 kg met een roestvaststalen bak.

Meer informatie over elk voersysteem voor kalveren:

U kunt uw automatische voersystemen ook uitrusten met een automatische weegschaal voor kalibratie of een volautomatisch reinigingssysteem met warmtewisselaar en reinigingsmiddeldispenser.

Alle voersystemen voor kalveren kunnen naadloos worden geïntegreerd in het DairyPlan 21 veestapelmanagementsysteem.