JOZ Moov voeraanschuifrobot

De Moov voeraanschuifrobot is een volledig automatische robot voor melkveestallen. Met de Moov heeft uw veestapel te allen tijde beschikking tot vers voer.

De Moov schuift op de door u gekozen tijdstippen de voergang zeer schoon. De robot volgt transponders, waardoor de robot altijd weet waar deze zich in de stal bevindt. De robot heeft twee onderhoudsvrije AGM accu’s. De accu’s worden automatisch opgeladen bij de J-Load, die binnen of buiten de stal geplaatst kan worden.

Veiligheid
Deze robuuste robot is uitgerust met motoroverstroombeveiliging en het unieke botsbeveiligingssysteem van JOZ. Ook is de robot voorzien van een instelbaar geluidsignaal en een noodstop.

Meerdere routes
U kunt een onbeperkt aantal routes programmeren. Hierdoor is het mogelijk om voor meerdere voergroepen individueel voer aan te schuiven. Het programmeren is eenvoudig en hoeft per route slechts één keer te gebeuren. De combinatie van transponders en de 3D oriëntatiesensor zorgen ervoor dat de robot steeds perfect door de voergang rijdt.

Werking van de robot
De twee accu’s (24V) zorgen voor een grote rijcapaciteit en de aangedreven trommel zorgt voor een optimaal aanschuifresultaat. Er zijn geen strippen op de vloer of wanden benodigd voor de besturing van de Moov.

JMS ontzorgt eindgebruiker
De robot communiceert draadloos met de J-Link op het J-Load laadstation. De J-Link is aangesloten op het internet. Door middel van het JOZ Management Systeem (JMS) kan een gebruiker zijn Moov op een computer, tablet of smartphone controleren en instellen. Monteurs hebben hiermee ook altijd toegang tot de Moov. Het JMS geeft u 24/7 toegang tot de machines en de gegevens.

Nieuwe bediening
De J-Touch biedt u als klant uniek gebruiksgemak. De nieuwe handbediening is voorzien van zowel druktoetsen als touchscreen.