Stalgordijnen

Een comfortabel stalklimaat is van essentieel belang om melk van hoge kwaliteit te produceren. Als het 's zomers te heet is, kunnen de dieren gestresst raken, wat een directe uitwerking op de melkproductie heeft. In de winter kunnen de koeien het te koud krijgen. Als leverancier van systemen voor de agrarische sector heeft GEA Royal De Boer voor iedere stal het perfecte gordijn om het koecomfort aanzienlijk te verhogen. Als leverancier van totaaloplossingen, bieden wij u een groot assortiment, dat aangepast kan worden aan de individuele, structurele omstandigheden van uw bedrijf.

Cow Curtain

undefined Het Cow Curtain is een eenvoudig ventilatiesysteem voor de zijkant van de stal. Het gordijn hangt langs de wand. Een rail in het onderste einde houdt het gordijn strak. De vereiste ruimte voor de wand bedraagt ca. 50% van de netto openingshoogte.

Lumitherm

undefined Het Lumitherm-systeem combineert licht, lucht en ventilatie. Het systeem is heel eenvoudig met zeer weinig bewegende delen. Maar het is desondanks betrouwbaar en duurzaam.

Variabel Ventilatie Systeem (VVS)

undefined Dit zij-ventilatiesysteem biedt een maximale inname van frisse lucht en bescherming tegen extreme weersomstandigheden bij een minimale tocht. Het standaard ontwerp kan tot max. 3,5 meter hoog zijn en 140 meter lang.

Variabel Ventilatie Systeem Lite (VVL)

undefined Het VVL is een systeem waarbij het gordijn tussen twee verticale stangen gespannen is. Wanneer het systeem geopend wordt, wordt het van boven naar beneden op drie plekken gevouwen. De minimale wandhoogte bedraagt daarom ca. 40% van de vrije hoogte van de opening.