GEA presenteert toekomstgerichte oplossingen op EuroTier 2016

26-10-2016

GEA kiest ervoor om nieuwe, toekomstgerichte oplossingen te presenteren tijdens EuroTier 2016, van 15 t/m 18 november 2016, te Hannover.

De producten van GEA dienen een efficiënte melkveehouderij te ondersteunen waarbij de focus ligt op kostenefficiëntie. Zo toont GEA onder andere de nieuwste 'MonoBox' en 'DairyProQ', ontwikkeld voor een effectieve werkomgeving en om de beste melkkwaliteit te garanderen. Daarnaast wordt ook het nieuwe 'DairyNet' in samenwerking met '365FarmNet' getoond om boeren softwarematig te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden.

Stefan Bersch, lid van de bestuurdsraad van GEA, zegt dat de EuroTier voor GEA de belangrijkste innovatiebeurs is voor de internationele melkveesector. "We zijn absoluut bewust van de uitdagingen waarmee de sector op dit moment wordt geconfronteerd. Daarom brengt GEA voor al haar klanten duurzame en kostenefficiënte oplossingen met een focus op verhoging van de productiviteit, winstgevendheid en de toekomstige oriëntatie."

"We blijven sterke partners voor boeren en handelaren, ook in moeilijke tijden. Met de aanwezigheid op de EuroTier willen wij dit onderstrepen," aldus Bersch.

 

Andere noviteiten

Het revolutionaire Apollo™ Melksysteem is te zien tijdens de beurs EuroTier 2016, van 15 t/m 18 november 2016, te Hannover.

Het Apollo™ Melksysteem is een innovatieve, geautomatiseerde melkunit die exclusief ontworpen is door GEA. Dit product, het eerste in zijn soort, bevat gepatenteerde technologie voor het automatisch toepassen van post-dip via de kop van de tepelvoering aan het eind van het melken en automatische naspoeling na het afnemen. Dit zorgt voor een superieur melkproces.

De nieuwe GEA MixFeeder volautomatische voereenheid met Wireless Integrated Control (WIC) systeem is te zien tijdens de beurs EuroTier 2016, van 15 t/m 18 november 2016, te Hannover.

Het Wireless Integrated Control (WIC) systeem is een intelligente software voor de MixFeeder. Het nieuwe systeem zorgt ervoor dat het optimale rantsoen van ruwvoer, krachtvoer en mineralen in de juiste hoeveelheden op de meest geschikte tijdstippen verstrekt wordt. Dit zorgt voor een hogere melkproductie en melkkwaliteit en vermindering van de werklast en de kosten.