GEA introduceert SensoDip 50 en SensoSpray 50

27-06-2016

Vanaf heden beschikt GEA over SensoSpray 50 en SensoDip 50 voor het sprayen of dippen van uiers na het melken. Intelligente ingrediënten combineren een snelle afdoding van ziekteverwekkers met een hoog huidverzorging effect en zijn daarmee snelle, effectieve en duurzame alternatieven voor een betere uiergezondheid.

SensoSpray 50, het kant-en-klare spraymiddel voor elk melksysteem
SensoSpray 50 is een spraymiddel voor mastitispreventie bij melkvee op basis van 5.000 ppm chloorhexidine gluconaat (CHG). Het is een kant-en-klaar product met een roze kleur en is ontworpen voor handmatige, halfautomatische en automatische spraystemen en dus ook voor automatische melksystemen (AMS).

Tevens is de SensoSpray 50 uitermate geschikt voor het spraysysteem van zowel de GEA MIone als de nieuwe GEA MonoBox met In-liner Post Dipping.
SensoSpray 50 is beschikbaar in verpakkingen van 10 kg, 20 kg en 200 kg.

SensoDip 50, vernieuwende verzorging voor spenen
Met een chloorhexidine gehalte van maar liefst 5.000 ppm zorgt SensoDip 50 ervoor dat ziekteverwekkers geen kans krijgen. De zorgvuldig geselecteerde combinatie van de werkzame bestanddelen is een garantie voor een perfecte hechting op de speenhuid. Door de blauwe kleur is duidelijk te zien hoe SensoDip 50 is aangebracht op de spenen. SensoDip 50 is klaar voor gebruik en toont uitstekende eigenschappen vanwege de ideale balans van langwerkende speenverzorgende componenten en een high-performance ontsmettingsmiddel. Ze beschermen de speenhuid, zorgen ervoor dat deze niet uitdroogt maar vochtig en soepel blijft en vermindert de gevoeligheid voor bacteriële infecties.
SensoDip 50 is beschikbaar in verpakkingen van 10 kg, 20 kg en 200 kg.