Dipproducten met jodium

Voor een uitstekende verzorging van de spenen, met een sterke desinfecterende werking door middel van bescherming met een betrouwbare barrière.

LuxDip 25

Speendesinfectiemiddel op basis van 2.500 ppm jodium om te dippen met behulp van een dipbeker. Kwalitatief hoogstaande huidverzorging. De speciale formule zorgt voor minimale druipverliezen en is dus voordelig en efficiënt in gebruik. Langdurig goed zichtbaar op de speen.

Verbetering van de speenhuidconditie na gebruik van LuxDip 25
LuxDip 25

 

 

LuxDip 50B

Barriëre speendesinfectiemiddel om te dippen op basis van 5.000 ppm PVP jodium. Voor de ultieme desinfectie gecombineerd met langdurige barrière bescherming tegen omgevings- en koegebonden bacteriën. Tevens een zeer hoge huidverzorgingsgraad op basis van een 6-voudig zorgcomplex om de speenhuid in optimale conditie te brengen en te houden. De speciale formule zorgt voor minimale druipverliezen en is dus voordelig en efficiënt in gebruik. Langdurig goed zichtbaar op de speen.

LuxDip 50B

Profilac Jododerm

Een geregistreerd (Reg NL 10538) dip- en/of spraymiddel met 10% povidon jodium, 2500 ppm. De basis van het product is poly vinyl pyrrolidon (PVP), waaraan zijn toegevoegd meer dan 10% huidverzorgende componenten zoals allantoine, glycerine en propyleen-glycol.

Profilac Jododerm

Veloucid Dip D

Filmvormende speendesinfectiemiddel om te dippen. Vormt op basis van jodium (PVP) een zichtbare beschermende filmlaag op de spenen. Hecht uitstekend bij elke temperatuur op de gehele speen en druppelt niet. Rijk aan huidverzorgende componenten en houdt daardoor de speenhuid in uitstekende conditie. Voorkomt tevens het kleven van vuil op de speenhuid: hierdoor is het reinigen van de spenen voor het melken nog eenvoudiger.

Veloucid Dip D

IO Shield D

Beschermt de spenen langdurig en efficiënt tegen invloeden uit de omgeving. Legt een film over de spenen en vormt zo een beschermende barrière tegen fysieke krachten en micro-organismen tussen de melkbeurten. IO Shield is direct klaar voor gebruik en droogt snel.

IO Shield D

IO Shield Spray

IO Shield Spray is een effectief spraybaar barrièreproduct op basis van PVP jodium voor uierdesinfectie en -bescherming tussen de melkbeurten. Het middel is gebruiksklaar en geschikt voor de spenen van melkkoeien, schapen en geiten. IO Shield Spray droogt snel en vormt een unieke zichtbare en beschermende barrière tegen koegebonden en omgevingsbacteriën. Voorkom dat de koe gelijk gaat liggen zodat de IO Shield Spray goed op kan drogen. Dankzij de huidverzorgende componenten in IO Shield Spray blijft de speenhuid glad en soepel. 

Het middel voldoet aan de BPR normen RN1656, EN1657 en EN14675, en is geschikt voor (semi) automatische sprayapparatuur en robots.

IO Shield Spray