Diensten

Installatie

undefined Installatie van nieuwe en gebruikte melkstallen in verschillende uitvoeringen.

Indien het niet mogelijk is in de oude melkstal te blijven melken, stellen wij een complete noodmelkinstallatie beschikbaar.Onderhoud

undefined Voor optimale prestaties is het van groot belang dat uw melkmachine goed wordt onderhouden.
Door regelmatig onderhoud waarborgt u een goede werking van uw melkapparatuur, verbetert u de productiviteit en het geeft u minder kans op storingen.
Stichting KOM

undefined Onze monteurs beschikken over de kennis, zijn ervaren, en zijn gecertificeerd door de Stichting Kwaliteitszorg Onderhoud Melkinstallaties (KOM). Met specialistische meetapparatuur wordt uw melkinstallatie professioneel doorgemeten en onderhouden. Als bewijs voor de goede technische toestand van de melkinstallatie wordt een meet- en adviesrapport opgesteld.

Storingsdienst

undefined Voor storingen kunt u bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht.

Wij doen er alles aan om de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Tel.: 0512 - 54 00 44

After-Sales

undefined Met onze After-Sales routerijders zorgen wij ervoor dat u om de twee maanden van voldoende reinigingsmiddelen, dipmiddelen, filters en andere toebehoren wordt voorzien. Het complete assortiment van GEA Farm Technologies staat garant voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Downloads

undefined Hier kunt u ons hulpprogramma downloaden voor het bieden van ondersteuning via internet. Daarnaast is een tweetal downloads beschikbaar met stuurprogramma’s voor PCI kaarten die gebruikt worden voor de communicatie naar de voerboxen, melkstal of selectiesystemen.