CowView

CowView lokaliseert elke koe in realtime, geeft informatie over bronstactiviteit, vroegtijdige waarschuwing voor ziekten, helpt met nog uit te voeren klussen en verzekert een perfecte communicatie tussen alle betrokkenen.

Voordelen in één oogopslag

  • Veilig managementinstrument voor grote veestapels.
  • Elk dier wordt apart geregistreerd.
  • Betrouwbare detectie van bronstactiviteit.
  • Vroegtijdig waarschuwingssysteem voor gezondheidsmanagement.
  • Flexibele, uitgebreide managementondersteuning.
Beschikbaarheid en vermogen om vanaf elke plek gegevens te verwerken.

 

Houd een oogje op iedere koe, 24/7
GEA CowView bewaakt en analyseert uw dieren individueel en 24 uur per dag, om ervoor te zorgen dat belangrijke maatregelen onmiddellijk kunnen worden geïntroduceerd en geïmplementeerd. Om voortdurend een goede conditie van de dieren te garanderen, moeten u, uw medewerkers en externe dienstverleners exact weten wat er moet gebeuren, wanneer en met welk dier: kuddemanagers, inseminators en klauwbekappers - indien nodig, informeert GEA CowView de nodige specialisten. Denk economisch, profiteer van tijdsbesparing en zorg voor een effectieve benutting van waardevolle werknemers, meteen al vanaf het begin!

Voortdurende registratie
GEA CowView is een intelligent bewakingssysteem dat de positie van iedere koe voortdurend registreert met sensors in de stal en CowView-labels op de halsbanden. GEA CowView biedt slimme conclusies met behulp van het bewegingsprofiel van elk dier, normale gedragspatronen en ook het gedrag van groepen dieren: als het liggen, eten of de dagelijkse gewoonten veranderen, geeft CowView de juiste waarschuwingen op uw smartphone, tablet of pc. Hierdoor kunt u beter naar een dier kijken wanneer het aandacht behoeft. Eén klik is voldoende voor de GEA CowView om u de positie van het dier te tonen. U kunt een specifieke koe gemakkelijk en snel vinden, zelfs als er 1000 of 2000 dieren in de stal staan.