Conventionele melkstallen

Korte loopafstanden voor mens en dier, vrije toegang en goed zicht op de uier voor de melker. Dat betekent dus dat er meer koeien per uur gemolken worden. Hierdoor wordt de rentabiliteit van uw melkstal enorm verhoogd.

EuroClass 700 FastExit

Met de EuroClass 700 FastExit melkstal kunt u met perfectie, zekerheid, prestatie en comfort melken. Deze snelwissel-melkstal is ontwikkeld vanuit de natuurlijke behoefte van uw dieren.

EuroClass 800/850/800RE

undefined De EuroClass 800/850/800RE-visgraatmelkstal is een echte ruimtebespaarder en combineert een compacte constructie met efficiëntie en een diervriendelijk ontwerp.

EuroClass 1200/1200RE

undefined De EuroClass 1200/1200RE-visgraatmelkstal combineert koecomfort, efficiënt tijd-management, hoge doorvoer, veiligheid en duurzaamheid in één enkel product.

SwingOver EuroClass 800

undefined Met het SwingOver EuroClass 800-melkstalsysteem haalt u een innovatieve visgraatmelkstal in huis die u tijd bespaart en de doorvoer verhoogt zonder dat u een grote investering hoeft te doen.

Global 45

undefined De Global 45-visgraatmelkstal is de flexibele oplossing voor uw melkveebedrijf. Deze melkstal kan zowel aan de omvang van uw veestapel als aan het formaat van uw dieren worden aangepast.

Global 90i

undefined Het zij-aan-zij-systeem Global 90i van GEA is zeer gebruiksvriendelijk voor melkers en zorgt voor een aanzienlijk hogere capaciteit in middelgrote en grote melkveebedrijven.

Onesto

undefined De Onesto zij-aan-zij melkstal bestaat in grote lijnen uit een vrijdragende staalconstructie voorzien van een snelwisselsysteem aan weerszijden van de melkput.