AutoRotor draaimelkstallen

Een melkcarrousel is de meest arbeidsefficiënte oplossing voor uw bedrijf. Een melkcarrousel zorgt voor een aanzienlijke verhoging van de capaciteit en arbeidsproductiviteit op melkveebedrijven. Het melkproces verloopt zeer rustig en is stressvrij voor de koeien. Dit betekent dat de koeien melk van hoge kwaliteit zullen produceren.

De AutoRotor draaimelkstallen van GEA zorgen al jaren voor revoluties. AutoRotor systemen versnellen het koeverkeer, verhogen de doorvoercapaciteit en minimaliseren de arbeidskosten.
Het ontwerp van de AutoRotor draaimelkstal is geschikt tot 1000 koeien.

PerFormer Plus

undefined De AutoRotor PerFormer Plus draaimelkstal combineert koecomfort met topprestaties. Dankzij de hoge doorvoer worden de melktijden verkort en wordt het melkproces efficiënt geoptimaliseerd.

Magnum 40

undefined De AutoRotor Magnum 40 biedt u vele voordelen: excellente stimulatie, melktechnologie die de uier ontlast en automatische afname voor zeer goede melkprestaties.

Magnum 90

undefined De AutoRotor Magnum 90-melkcarrousel optimaliseert uw melkprocessen met een combinatie van uiterst praktische bediening en doeltreffendheid.

Global 90

undefined Met de AutoRotor Global 90-melkcarrousel verzekert u zich van een hogere capaciteit, effectieve werkprocessen en meer comfort.

3C Carrousel

Een 40 stands zij-aan-zij binnenmelker met individuele krachtvoervoedering. Te bedienen door 1 persoon, tot 160 koeien per uur.